Linnnnnnnnn

Jag har bra nyheter! :D för det första så ska jag sjunga på skolavslutningen med mikaela gud vad rolig!:)
, för det andra pappa sa att vi ska köpa skolavslutningsklänning på måndag! :) JIPPIE hahha.
Men iallafall idag har jag varit i skolan pluggade inte så mycket pluggade kurs och sjöng ( måste träna inför skolavslutningen). Efter skolan drog jag,alice,mika,isa,natascha och jossan till grönan vi hade det kulkul!:) Vi var inte där så länge jag åkte iallafall 2 gånger insane en gång radiostyrda bilarna en gång popexpressen en gång flygande mattan en gång kvasten en gång bergodalbanan en gång blåatåget, hahaha!

Jag har ganska mycket plugg i  skolan imorgon! OMG jag ska göra klart matte excel, träna i för kurs redovisning, sjunga(träna), göra klart engelska och redovisa!, det ska vara klart tills veckan är slut kommer jag att hinna?



En bild på fotbollslaget :)

ääääta!


hejsan, igen nu ska jag ner och äta och sedan tänkte jag säga att jag skulle kolla på gossip girl men det är ju redan försent. efter maten så ska jag väl duscha sedan får jag väl kolla på lite tv kanske ? vad rär det på tv idag?




pluus för mina fina linjer... men jag vädligt bråttom. jag ska i alla fall se bridget jones dagbok som jag har sätt flera gånger, men den är faktiskt bra!!:D








e.l.f

hejsan, denna helgen har varit fullbokat. i fredags var jag på sex and the city 2 den var jätte bra. bara det att den inte hade någon handling direkt? men annars var den skiit bra. i lördags firade vi Carina och Isak eftersom dom fyller år på samma dag så då gick hela dagen till att umgås med släkten. och i söndags i dag alltså så firade vi Isak, Emilia och mig men från mammas släkt. mina syskon och jag fyller så tätt så mamma tänkte att alla kunde ha ett gemensamt i stället för tre. jag beställde också massa saker från e.l.f och jag tänker nog visa allt jag fått i en video typ eller bilder :) det blir mer uppdatering i veckan det var just den här helgen som det blebv lite tajt! :)

Kramar Mika

home sweet home

Det är verkligen jätte roligt att ha en blogg när folk komenterar!, iallafall idag är det morsdag jag gav mamma frukost på sängen och gav henne masage:D Grattis mamma på morsdag du är världenns bästa mamma älskar dig det vet du redan! <3
Men iallafall idag cycklade jag och maja till mikaela vi hade det kul vi badade två gånger, bakade kladdkaka, solade,studsadde studsmatta, spelade spel, sjöng osv :) Riktigt roligt hade vi det!
Kom hem ungefär vid 6 och åt kyckling & ris YEAMI:D

Jag har faktiskt ganska mycket prov i veckan så jag måste PLUGGA PLUGGA PLUGGA! så här är min vecka!

Måndag: Kanske vara med en kompis?och sen hem och PLUGGA!
Tisdag: Hem och plugga och sen fotbollsträning=)
Onsdag: kompis,plugga:D
Torsdag: Kanske plugga sen fotboll:)
Fredag: sova hos någon?
/L


hemma

Hahah, ofc har mika inte skrivit något -.- haha!

Ska berätta lite om igår, det började med skola suck! Efter samlingen var det direkt atte prov jag tycker att det gick bra(jag svarade på alla MVG frågor) men det känns ändå som om att jag kommer få ig typ haha!
Efter matte provet käkade jag lunch och sen hade jag spanska lektion, sen var det slut.
Efter skolan så åkte jag mika mikaela och anna till bion ( sex and the city 2) Den var as brajag älskar mode osv! :D Så tummen upp på den, efter bion så drog jag hem och var inne på datan och kollade på en film och sen gick jag och la mig för jag hade match på lördagen samling 8:45;) 

Jag gick upp åkte till enskede körde matchen och vi vann med1-0 YES! vi ligger 1 ;) Efter matchen så hade vi grymt kul i bilen haha! (min humor köpte jag på blocket, haha) sen drog jag hem duschade/badade i typ en timma och nu sitter jag här med entjocktröja MYSIGT VÄRRE:D
Vet inte vad jag ska hitta på ikväll?, men jag antar typ att jag sover hos någon eller någon här det skulle vara super mysigt jag vill hitta på något ikväll som jag inte brukar göra vad finns det?...

Imorgon ska jag till grönan med mika shit vad kul att umgås med dig!:D
/ L

Dagens outfit

Godmorgon!, Som sagt idag så är det dagsverket guud så kul! Sjunga, umgås med kompisar osv :) Dessutom ska vi hämta ut biljetterna till sex and the city 2 och efter det så är det maj brinner =)

Ska åka snart, eftersom dom tar tio bussen;)




/L


blöööööööööööööö

hejsan, nu blev det ju sent i alla fall. så allt jag har och säga nu är blöööööööööööööööö!
och God Natt! :)
Kramar Mika

trööööött

hejsan, nu ska jag snart gå och sova så att jag inte är för trött imorgon. jag har ju försig lite sovmorgon, till 8 tror jag. jag tror att jag ska gå upp kanske halv 8 så jag har god tid på mig. imorgon är det dagsverket som sagt så jag måste släppa på en gitarr över till stan.. okej den är inte så tung men jag ska ha en väska också hehe !:D jag vet jag är laaaaaaaaaat men det ska säkert gå bra. jag vet inte om jag ens behöver ha med mig en stor väska..jag kanske bara kan ha med mig min lila väska som det bara får plats, pengar, busskort, mobil, osv småsaker heltenkelt :)

men aja nu ska jag kolla lite till på lite bloggar och sedan gå och lägga mig. men farmor och farfar kom lite sent på besäk och bordet där dom sitter är typ precis vid min dörr så jag kan nog ändå inte sova hehe. tv är upptagen också (min bror sitter och nördar sitt nya "roliga" spel)

Kramar Mika




är det bara jag som tycker den här är bra och sorlig? ;) :)

Jag har pluggat matte i 3 timmar nyss!

Nu har jag pluggat matte i 3 timmar, OMG stolt? jaaaaa.. Men jag ska träna mer imorgon så allt sitter som en smäck:) Jag ska göra ett collage om vad jag önskar mig sen, och sen ska jag kolla på tv.
Här kommer lite bilder =) som är tagna nyss¨, mohahah.
/L






hahah

haha förlåt när jag läste igenom inlägget under när jag hade sparata det osv ;) så såg jag typ att jag aldirg använde punkt sorry. Det fick bli en lång mening :)
haha

kramar Mika

Dagsverket :)

hejsan, imorgon är det dagsverket i skolan och jag hade helt glömt bort det jag fick liksom en chock när jag såg att linn hade skrivit det. aja men linn,jag, mikaela och anna ska väl sjunga och spela gitarr eller jag om mikaela ska göra det. men ena strängen på gitarren har gått av, men aja jag får väl klara mig det låter inte så jätte konstigt men därimot något som är lite jobbigare på gitarren är att den har en stål sträng mendans alla andra strängar är nylon tror jag att det heter så att stål strängen stämmer om sig av sig själv jag vet att det låter konsigt och det är det också men det är jätte jobbigt så jag får väl sitta och stämma den hela tiden :) aja det ska säkert gå bra. men som linn skrev förut också så klockan 4 i skolan är det maj brinner och det vill jag ju inte missa eftersom min bror och min bästavän Mikaela ska vara med :)

kramar Mika

denna låt ska Mikaela spela:


Vit aino



Den här mobilen önskar jag mig i födelsedagspresent, den ser så skön stor snygg ut hahah!

Onsdag

Hejsan är hemma från skolan, nu har käkat lite och snart ska jag plugga har prov på fredag!OMG.
Men iallafall, jag har redovisat ett steg idag jag är fett nöjd hah nej då och sen har jag haft tre lektioner och lunch&rast:)Pappa har lovat mig att han ska hjälpa mig med matten idag så först ska jag göra diagnosen och träna på stegtesten och sen när han kommer hem ska han hjälpa mig måste fan få RÖD!(VG) Annars är allt lungt ska berätta lite om vad jag har gjort och ska göra i veckan :)

Veckans planer :

Måndag : Skola, sen kom kusinerna och farmor(vi åt pannkaks tårta). Sen mot kvällen kom farfar och ulla =)

Tisdag: Skola.Åkte hem käkade och drog på träning med maja, träningen slutade 21:00 drog hem och åt en macka och duscha :)

Onsdag: Skola,åkte hem och käka och plugga -.-PLUGGA PLUGGA!

Torsdag: Dagsverket med Mikaela,Anna och (mika) och sen kanske bio ( SEX AND THE CITY 2) efter det åka till skolan kolla på Maj brinner sen dra på träning :D

Fredag: Vet inte(?) kanske grönan med mika ,jessica och matilda:) eller åka till mormor kommer typ aldrig hända hha? eller kolla på bio sex and the city två om vi inte ska se imorgon;) med anna och mikaela typ.

Lördag: Spela match mot enskede =) =), jätte tidigt på morgonen... hehehe . Efter det typ vara med en kompis och hon typ sover hos mig eller jag sover hos henne(?)Någon som vill?

Söndag: Ska fråga om någon vill på grönan med mig eller om jag träffar någon det beror på vädret;)

Det var typ det jag ska göra och har gjort i veckan, men inte i detalj ;) Här kommer en bra låt.

 
/L♥


Dagens fråga?

hejsasvejsan, tycker ni att vi ska börja med dagens fråga eller det kanske blir för mycket ska vi ta veckans fråga istället. aja jag har i alla fall en fråga som jag skulle vilja ha svar från er på.

Vad ska ni ha på er på skolavslutningen?
Själva vet jag inte vad jag ska ha på mig, men jag funderar på att inte köpa så jätte dyr klänning (eftersom jag ska ha en klänning) och varför det inte ska vara så dyr är för att om jag köper en klänning som jag bara kommer använda en gång så är det lite onödigt så jag funderar på att köpa en vit söt klänning från hm. jag tänker inte visa den för det ska bli en överraskning, och jag är inte heller helt säker på om jag vill ha den.
men jag vill i alla fall veta vad ni ska ha på er? dete skulle vara jätte intressant så kanske man skulle få några tips? :)

kramar Mika

mer uppdatering kommer..



guuud vad jag läääängtar tills sommarlovet och sommaren! när det blir sommar på riktigt! :)



Your Call


TOVA ÄR BÄST! <33

Tova är världens bästa tova! Ring mig sen när du ser det här <33
/L

gamla bilder

















Det här var ju som sagt inte i storleksordning, ;)
/L


Collide

..är typ linn och min favorit lååt!



Dagens outfit/facelook




DAMP

Jag får damp!!!!!!!!!!! Igår kväll så skrev jag ett inlägg och sen när jag skulle spara det så lagga datan! och nu för typ en timme sen så laggade datan igen!!!Jag pallar inte skriva ett inlägg igen ledsen men här kommer en bild hehe;) Jag just nu





/L♥


småstjärnorna

hejsan, förlåt för dålig uppdatering. haha är det bara jag som kommer ihåg småstjärnorna. jag kommer ihåg att jag var så chockad över att dom kunde byta om så snabbt självklart är det inte så det är ju klippt och osv. men jag tyckte i alla fall att det var jätte roligt. här kommer ett klipp från 1995:


grönalund ;)

hejsan, jag ska ju till grönalund idag. det regnar jätte mycket. och pappa har låtit poolen var öppen så nu regnar det i vatten så nu kommer det att bli ännu kallare. åhh. jag hoppas i alla fall att det blir bättre väder till dagen. :)

kram Mika

kollade just  på väderprognosen det är typ 15 grader och det kommer typ vara regn.

09:00=ösregn 15 grader
10:00= samma
11:00=samma
12:00=ösregn 16 grader
13:00=ösregn 17 grader
14:00=ösregn 16 grader
15:00=ösregn 15 grader
16:00= duggregn 14 grader
17:00=molnigt 14 grader
18:00=monligt med lite sol 15 grader :)
19:00=samma 14 grader
20:00=samma 14 grader
21:00=monligt med lite sol 13 grader

det där är typ vädret för så länge som vi kommer vara där, eller vi kanske inte är där så länge. men det börjar ju i alla fall bli väder mot kvällen... :)

trött

hejsan, jag ska snart gå och sova :) jag har inte fått tag på jessica på hela dagen, ska kolla om hon har ringt tillbaka till mig sedan när jag går ner. men jag kollade runt lite och så kollade jag på en jätte bra sida. jag vill verkligen ha det här! men jag vet hur jag ska kunna få det? hjälp!

sov gott, vi ses imorgon. kanske ska till grönan ju så vi får se hur det blir imorgon. kram på er för er som läser detta nu hehe! :D



bada!

hejsan, jag är jätte sugen på att bada nu. eller det var ett tag sedan jag var det eftersom jag hade skrivit det är inläggt för kanske 10 minuter sedan och sedan efter jag gjort klart allting nästan så stängs allt bara av och det konstiga var att det var precis efter låten jag lyssnade på tog slut det var jätte konstigt i alla fall. men jag är fortfarande lite sugen på att hoppa i poolen. det ser mycke skönare ut en vad det är, haha men jag ska se om det har stigit några grader kanske :) jag kommer inte ihåg vad jag skrev mer i förra inlägg jag har minne som en guldfisk jag vet ;)

här kommer lite bilder från grekland, cirka 2 år sedan tror jag:) jag tror jag var 12.



jag är i bakgrunden. i rosa bikini ;)





kattungarna som bodde på hotellet (som även gjorde så att jag fick gå på pencelin) jag vet inte hur det stavas :)





farfar som gör grekissallad, man ser även lite hur vi bodde :)



grekissallad ;) mumms gott!



man ser lite av hotellet ;)



hela släkten:)





haha!



hehe



nu syns nästan alla tror jag :) förutom den som tar fotot då. eller det fattas 5 personer :)













haha, dom satt i den andra bilden och tog kort. vi skulle typ åka någonstans och för att göra det så måste man typ åka vid jätte höga berg och det var inte stora vägar! läskigt! ;)



bilden blev mindre en vad den var från början. men här skulle man i alla fall gå över vattnet för att komma till andra sidan. man kanske inte ser mig men jag har röd kjol. lååångt borta är jag :)



såhär högt upp åkte vi typ :)



haha sitter och skrattar just nu, haha. jag undrar varför alla ser lite konstiga ut? kolla bara på emilia, ida, peter och isak :D

nu orkar jag inte lägga upp några mer bilder, det är typ jätte mycket kvar men det är redan mycket kan kanske lägga upp det senare någon dag :)


haha avslutar bara med den här närbilden  på douglas heheh! :)



love you but you love me more?or...

                            
Jag var ju som sakt på grönan idag med familjen det var kul (: Ska snart käka middag mumsfilibaba det blir köööött!<3 och klockan sju blir det wild kidz, barnslig som jag är! haha
Mika och jag har ju inte bloggat på ett tag vet inte varför men jag har haft fotboll, vänner,skola & födelsedagar före bloggen så tyvärr!hehe

Jag kommer göra en sminkvideo lite senare någon gång i veckan tror jag;) Juste imorgon ska jag spela fotbollsmatch mot saltis vi kommer vinna känner det på mig! Ikväll ska jag typ ta ett dopp med maja eller johanna, vet inte maja frågade mig och johanna frågade mig men jag vet inte om det kommer bli av. Jag fyller ju år den 10 juni och då önskar jag mig klackskor,väska,bikini,ipod,pengar,the hills box osv... =)

Min lilla syrra fyller år imorgon, så vi ska gratta henne osv, funny! Mycket plugg i veckan redovisa klart spanskan med ellen, matte prov,redovisa svenska......
/L

 


Dagens outfit



shorten: H&M
t-shirt: H&M
Enkel outfit, var ju på grönan idag med familjen så;)

/L♥


Sommar!

hejsan, nu är det verkligen sommar. jag har varit ute hela dagen. solat, badat i poolen (iskallt, 13 grader) klippt gräsmattan, ätit osv ;) det har varit jätte mysigt :) jag tror att jag ska till grönan imorgon men jag vet inte hur jag ska stå ut med värmen. men aja med det fläcktar ju när man åker hehe det blir säkert bra. men nu är det i alla fall sommar som dom flesta säkert märkt. våren var ju inte här alls länge kanske bara en vecka eller nått. imorse när jag vakade så var det 10 grader så det har alltså gått upp 3 grader under dagen så om det går upp tre till imorgon så är det i alla fall 16 grader. ingen isvak längre. det är liksom varmare i havet det var 18 grader igår när jag badade med tova och linn ;)
men ha det så bra. hörs senare! :)


OLW CHIPS OCH BILJETTER TILL SEX AND THE CITY 2

Jag vill vinna eftersom jag älskar sex and the city som jag har tidigare skrivit och sen älskar jag OLW chips!
Jag är med och tävlar om platser till prämieren på sex and the city 2 OMG! och en kartong OLW chips! Jag har typ aldrig vunnit jag har sån otur men nu satsar jag verkligen! Och det här gör jag bara inte för att fjäska så alla vet det haha! Min motivering var inte så lång men det behöver den inte vara kort och bra! :)

/L ♥

firafirafira!

hejsan, ska snart åka till min frabror för att han fyller år idag! ;) jag vet att det är dåligt med blogging och det kanske inte är så bra eftersom att vi just startat en blogg. men jag tänkte faktiskt lägga ut en rolig video eller kanske inte rolig då men den video på mig och linn i alla fall. men det funkade typ inte, inte på youtube och inte på tinypic :) aja men jag funderar på om jag ska ha på short eller inte? det är ju kokhett!

kram Mika
här kommer två oseriösa bilder på mig och linn!:D



hahaha!


SNABBT INLÄGG

Nu har jag kommit hem, jag har varit hos mika det var nice:)Vi dunka musik, kollade lite på tv käkade prata osv mika is my giiiirl! ♥ Iallafall nu har jag ätit middag och jag har vikt tvätt-.- nu är det dags för att städa rummet skit kuuul sen blir det tv time! LOVE IT.

Jag och mika och maja ska ta ett bad i morgon haha första dopet YES!:) Det är ju sommar nu,kände ni hur varmt det var idag OMG! det är äntligen SOMMAR. Jag vet inte om jag kommer kunna skriva mer maja ska plugga på datan typ hela kvällen och min egna data är hos pappa som jag kanske ska hämta imorgon då kan jag ta lite bilder. Mika och jag gjorde en video idag jag säger bara HAHAHAHA!

Men nu ska jag bestämma kläder och städa rummet osv ;)

/L ♥


god morgon

Heej :)
Klockan är snart kvart i nu så jag måste dra till bussen, skolan börjar nio men jag vill ju komma i tid!:)
Skriver när jag kommer hem och det är runt 4 :D
/L♥

15 September

jag längtar verkligen dit! den 15 september är det beräknat att jag ska bli storasyster och jag längtar verkligen! tänk när man får köpa små kläder och sånt till den! eller den det låter kanske lite konigt men "den" har ju inte ett namn en. men jag längtar i alla fall. tänkt och få köpa såna här söta små saker





perfekt med hello kitty också! :D hah

21:00


Klackskor <3 linn

        
Soo linn style, jag vet att Anna har såna but whatevere? haha jag skoja! dom har inte för hög klack dom är skitsnygga och billig! YEAMI Linn är kääärr!
Fattar ni haha i ett par skor
Jag vet inte om jag kommer köpa dom eftersom anna har såna men man får väl tycka att dom är snygga?
/L ♥


Little things about me :)




Jag har en tvilling =)
Jag spelar fotboll
Jag kan göra en volt och en handvolt på studsmatta mohahah!:D
Jag älskar nötter :P
Jag älskar serier;)
När jag är runt 20 ska jag flytta till LA haha lycka till
JAG ÄLSKAR ATT SHOPPA:D
Mika är min bästavän och vi har känt varandra i hela våra liv ♥

Lite fick ni reda på iallafall ;)
/L


Lars winnerbäck




                              
    


sex and the city 2



Sex and the city, har alltid varit en skit bra serie enligt mig! Jag älskar den musiken,shopping,kärlek,kompisar allt :)
Jag och jossan är två galna se and the city nördar haha! Jag väntar skit mkt till sex and the city 2 kommer OMG!
Jag vill ha boxen och jag ska ha den!, så är det bara haha! /L


blablabla hår!

hejsan, sitter här har precis duschat eller det var ett tag sedan eftersom att mitt hår har torkat nu. är det bara jag som har så här jobbigt hår? jag har lockit hår eller det kanske var lite mesigt jag har VÄRLDENS KRULLIGASTE HÅR! det är jätte jobbigt. om jag sover mer blött hår  (som inte kanske är så bra med tankte på hur länge jag måste sitta och platta håret då) men i alla fall när jag sedan går upp på morgonen så står mitt hår åt olika håll värst är nog luggen som står rakt upp. det är jätte jobbigt. jag vill kunna gå på morgonen och typ börsta igenom det sedan är det klart. men det är också skönt att kunna välja att ha lockigt hår och slippa stå och locka det. nu har det torkat och då har jag inte sovit så här ser det ut när jag inte har sovit med blött hår tänk er då hur det ser ut då.
hahah nu låter det som att jag är jätte onödj men som jag sa det kan vara skönt att kunna slippa locka det också!

förlåt för den dåligs kvaliten jag tog den med min webb och om jag har färg så blir ljuset jätte konsigt så det fick bli svartvitt, aja ni ser ju i  alla fall. jag är osminkad och ofixad på bilden skit ful hahah men aja! :D
kram Mika



vad jag ska göra i sommar!

tälta med kompisar
grilla
bada
åka till västerås och spela fotboll
gå på grönan minst 10 gånger haha!
blondera håret
shoppa
åka båt
rida
ha fest
göra något riktigt pinsamt haah!
skaffa nya kompisar:)
Sova hos kompisar och kompisar sover hos mig
åka till småland
åka till skara sommar land:)
Vara social med mina vänner
Åka ring
baka
bada vid lijanen med kompisar
träffa boys haha:)

kommer inte på mer kommer säkert på något snart, ska kolla på kalle blomqvist sen ska jag hoppa in i duschen puss =) ♥ 
/L


Linn skriver

tjaa!

Det är linn som skriver nu, jag har spelat match idag så jag har inte kunnat skriva! Det blev 0-0 i matchen och vi mötte boo ff, jag måste söga att planen var inte så bekväm att spela på men det är inget att skylla på haha!
Efter matchen drog jag hem och jag har precis käka hemlagad pizza som mamsen har bakat nyss,YEAMI! :)
Snart ska jag ta ett bad raka benen och bli fräsch till skolan imorgon -.-

Nu ska jag inte snacka om min dag längre, vi kommer att lägga ut massor av bilder och videosar osv.. Och om ni har några tips om vad vi kan göra så är det bara att komentera:D
Imorgon kommer headern tror jag då kommer det bli lite mysigare blogg,tkr jag..
Här kommer en bild på jag och min tvilling,det är jag som tar kort;)
förresten det var längesen.


ojsan

jag sa ju att jag skulle köpa en kamera och så jag att "jag skulle köpa den hära" men sedan så la jag inte upp den, ojsan! :) här kommer den i alla fall.



jag vet inte om man kan filma och ta bilder men den, men det borde man ju kunna göra men den heter ju Fujifilm FinePix S1500.

Kamera

hejsan igen! jag funderar på att köpa en kamera! jag tror att det kommer bli den hära men jag är inte säker. för när jag har kollat på några videos där dom använder den här kameran så hör man att den typ låter lite i bagrunden asså den typ. nej jag vet inte.. men det verkar i alla fall väldigt bra! om ni lyssnar i bakgrund så hör ni hur den låter.


grymt!

jag såg den här video för flera år sedan och sedan idag så såg jag det igen! det är otroligt! det är en kille som sjunger "a whole new world" och är rösterna till både Aladdin och Jasmine!



och här är ett annat grymt klipp! det är en kille på 12 år som sjunger lady gaga's paparazzi! här är jätte duktigt! kanske den nya Justin Bieber? nää. alla tjejerna i bakgrunden är typ chockerade!



Linn!

jag får inte tag på Linn så hon kommer ju inte kunna skriva något. eller hon är på match. men det gör ju ingeting för ingen vet ju att den här bloggen existerar en! hehe! :)

Första inlägget! :)

hejsan, nu har jag och linn skaffat en blogg! jag hatar det här första inlägget för jag vet aldrig vad jag ska säga. men i alla fall nu har vi skaffat en blogg, eller jag har gjort det men linn vet inte riktigt om det en men snart så vet hon när hon svarar på sin mobil!

Kram Mika

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0