hejdåhejdå

Jag tror inte att jag kommer blogga så mycket i sommar eftersom jag ska njuta, bli brun, vara social med kompisar och ha det rikigt kul! Så tyvärr men jag kommer kanske skriva lite då och då;)
När jag kommer tillbaka så kommer ni få se massor av nytt som t.ex ny sminkning och nya kläder och nytt hår och tips och videosar och massor av kul! Håll ut, njut av sommaren ni ska inte sitta vid datan hela tiden!
Så nu säger jag hejdå, tills jag kommer tillbaka!

Puss på er  nu ska jag njuta av mitt liv!
/Linn


Linn

Ledsen har inte skrivit på jätte länge;) Mikaela sov ju hos mig idag så hon drog vid 12 tiden, jag var hemma några timmar och sen drog jag och maja till grisslinge och träffade beata och badade;) drog hem runt 17:00 och käkade middag och sen dess har jag kollat på tv varit inne på datan snackat i telefon osv...
Imorgon ska jag till banken och fixa legg och sen till mammas jobb och käka där typ och bada :D Det här har jag gjort av tiden som har gått av sommarlovet;)

Vart i västerås:D
Åkt båt och ring :)
Shoppat :P
sovit hos kompisar och kompisar har sovit här:)
Badat och solat!
Hyrt film, proppat i mig massor av godis, chips osv ...
Fixat bankomat kort och imorgon legg:)
Grisslingefesten=)
Träffat folk jag inte brukar umgås med:P
Firat midsommar och haft det riktigt kul! :) OMG
Göra 40 sittups varje dag (håller på)
OSV!

Det som jag vill hinna göra:
en hemlig sak ******** :)
Fortsätta göra 40 sittups
Vara noggran med mina tänder (ät inte så mycket sött)
tälta
åka till öland
åka till småland
åka till skarasommarland
Träffa nya kompisar
gå på grönan
shoppa
Slinga håret :)
Grilla
Rida
Göra något RIKTIGT PINSAMT!
Träffa filippa! (min f.d bästis!) SAKNAR DIG JÄTTE JÄTTE MKT! <3
Och mycket mycket mer!!!!!!!





Gotland!

Hejsan! Nu har jag vaknat upp på andra dagen här på gotland! Det är jätte mysigt här! Ska försöka samanfatta går dagen lite snabbt. Först tog vi en buss till slussen hemifrån mig och sedan så därifrån så tog vi ett tåg till centralen och från centralen så åkte vi med en buss i en timme till nynäshamn och det efter var det jobbiga som kom vi åkte en färja som gick till gotland då :) och jag tror att vi åkte i 3 timmar och 15 minuter och det var inte precis roligt eftersom att jag mådde illa nästan hela tiden och maten jag åt var typ skolmat hehe men ska inte klaga mer. Men efter det så tog vi en taxi till där vi skulle bo. och det är jätte msyigt och man cyklar typ till allt här, jag vill inte ens ta bilen! Snart ska mamma och jagf cykla till affären och köpa en tidning tror jag ;) och sedan eftersom att det är bra väder idag så kanske vi ska åka och bada.

Hoppas att ni har det lika bra! Kramar Mika

förlåt att det inte blir några bilder. men jag glömmde USB-sladden hemma :)

Bilder från helgen










/Linn

jsj


helgen

heej, nu är jag hemma från cupen eller jag var det i söndags men då var jag super trött emn ska berätta litte om helgen och vad som händer i veckan osv :)

Fredags: Upp 05:00 samling 05:45 -.- Åkte bil cirka 2 timmar och när vi var framme var det dags för match, ingen i laget var taggade vi spelade helt enkelt inte bra matchen slutade med 2-2 mot brommapojkarna.
Efter det dog vi till skolan packade upp osv, och sen var det dags för lunch och en till match! Som blev 2-2 mot boxholm vi spelade inte heller bra på den matchen ... ( duscha fixa sig osv)Sen var det dags för disco var på discot och det as kul, fast det var jätte varmt så jag och tove och frida gick till donken och där var felicia, maia, ronja,madde,amanda osv typ alla nästan och jag köpte två glassar hade jätte ont i magen efter åt! Sen drog vi hem och gjorde lekar som emelie, maddis och jonte hade ordnat :) oj vad jag var detaljerad!

Lördag: efter frullen drogf vi och bowla jag förlorade var med annelie och frida och dom ägde haha jag hade 100 någonting och dom hade 200 någonting -.- haha men det var kul :D efter det var det match mot danmark men dom var inte från danmark dom kom från uppsala men doms ort heter Danmark . Och den dagen var vi jätte duktiga vi kämpade 110% och sammarbetade var as kul match vi vann med 3-1 :D Efter det drog vi hem och duschade och käkade pizza på en resturang i stan det var jätte gott och as kul och få snacka:D Efter det drog vi till ica och köpte godis:) och sen drog vi hem och körde norska fyllan haha! och sen sov vi.

Söndag : Matchen började jätte tidigt så vi gick upp tidigt fixa oss osv ... Sen var det match start jag gör första målet mot södertälje tror jag det var och andra målet gör maia :D sen var vi i slutspel mot något finsktlag och vi förlorade i straffar 3-1 -.- vi var mycket mycket bättre än dom men dom hade bara tur:( så vi fick åka hem och jag somnade i bilen och det regnade jätte mycket!
Vi åt på donken och vi var hemma runt 7 jag var helt slut ...





Idag så ska jossan komma och vi ska sola och kanske bada det ska bli kul, vill bli brun :) Men nu måste jag gå hejdå :D

När jag hade gjort mål tror jag :D
/Linn


....

hejsan, jag vet att vi inte alls skriver. men jag tror nog att det kommer bli mycket bättre när sommarlovet kommit igång på riktigt. jag tror också att det kommer bli bättre när jag får min egen dator.

Mika

tillbaka

Jag har inte skrivit något på jätte länge och det har inte mika heller gjort. Men jag har iallafall shoppat i veckan, varit på träning, solat,kollat på sommaren med göran typ 10000 gånger! Umgåtts med kompisar osv :D
Imorgon så åker jag till aros till den 21 tror jag och sen den 22 fyller pappa år och den 25 har vi midsommarfest typ 70 pers kommer ;):D och den tredje så ska jag till öland i en vecka osv osv :D

Men jag hinner inte att skriva, lägger in vad jag har shoppat när jag kommer hem från västerås och berättar lite mer tydligare än den här korta texten :P
/L


I Sommar...

LOVAR jag att bloggen ska bli bättre

skolavslutningen

hejsan, idag har jag varit i skolan men igår var jag som sagt sjuk . eller jag kanske inte sa det? men i alla fall när jag var på väg hem från en lång dag ute med skolan så kände jag att jag fick jätte ont i huvudet (igen) och jag hade redan ont i halsen. och sedan kom jag hem och då kollade jag tmpen och då hade jag 38,5. feber. det är jätte varmt och nu ska jag bara sova måste ju komma på skolavslutningen. juste jag vet i alla fall hur jag ska se ut på skolavslutningen nu. men det får ni se senare. på torsdag. eller imorgon för då ska jag pröva allt hur jag ska se ut osv (om jag orkar) men aja nu ska jag äta lite köttbullar och sedan sova. god natt.

Mika


veckans planer :)

Måndag: Nackakampen och shopping i nacka med jossan och maja :)

Tisdag: Basgruppsdag kub,brändboll osv tror jag det var? efter shoppa klänning till skolavslutningen och fotbollsträning =)

Onsdag: Vandringsdag vi ska gå 1 mil och 3 kilometer med skolan och efter det drar jag hem kusinerna och farfar kommer och grattar mig och maja!:)

Torsdag:MIN FÖDELSEDAG!! skolavslutning (sjunga i kyrkan) sen grönalund med jossan,mika,mikaela och kanske typ anna och natti ;) Sen hem och äta sushi och sen grisslingefesten sen:)

Fredag: fest hos natti, kommer ha så jävla kuuul!!!!! :):):)<33

Lördag: baka & fira mig och maja med släkten på mammas sida :) det betyder presenter ! Efter det sova hos någon, någon som vill?:D

Söndag: Ska hjälpa till på ett barnkalas, det kanske lönar sig! Och sen kanske grilla eller något med kompisar vill iallafall hitta på något efter åt :D=)=)


nacka kampen + shopping =)

Hej bloggen,idag var det nackakampen =) Det var kul jag och mitt lag vann hela fotbollscupen! Jag hade det fett kul var så knasig idag men samtidigt pinsam hahah!
När vi slutade tog vi saltsjöbanan till forum jag maja och jossan och jag köpte lite saker är faktiskt rätt nöjd heheh :) Och sen drog jag hem åt duschade kollade lite på datan städa upp i mitt rum och pratade i telefon oj så mycket jag berättade för er nu! hahah.

Här kommer bilder på det jag köpte idag :)






Man ser inte hela tunikan ;) Dåligt kvalite på bilderna, men jag orkade verkligen inte att ta med min vanliga kamera -.- hahah så det här får duga =)
/L


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIKA! <3

Grattis mika på födelsedagen, hoppas du har haft den bästa födelsedagen ever! Fast jag var ju inte med dig så det går ju inte ha den bästa födelsedagen ever hahahah! PUSS PÅ DIG MIKA :)

ÄLSKAR DIG BÄSTS! <3

6 Juni!

hejsan, idag är det 6 Juni alltså min födelsedag! jag är jätte glad. men nu är den snart över. åhh :) ett år kvar då imorgon, hehe. okej men dagen är ju inte slut en i alla fall. jag har firat min födelsedag hemma hos pappa. och jag har fått många gratulationer så jag är jätte glad! känner däremot att jag har lite ont i huvudet jaja men det går säkert snart över! vi hörs imorgon. juste i helgen köpte jag en skolavslutningsklänning också men den visar jag inte! den får ni nog se på självaste skolavslutningsdagen! hihi! :)

Mika

Det är även svergies nationaldag idag!! :)

SuperGratis

SuperGratis är en hemsida som är helt gratis! Man kan vinna bland annat, ipod touch, tv, spel osv. Ingen frakt eller något! 100% Gratis :)

Bli medlem och börja skrapa ihop lite poäng! Sett igång redan idag:)

www.SuperGratis.se


Linn bloggar

Ledsen att jag inte har bloggat :) skriver mer snart =)/L

godmorgon!

hejsan bloggen! just nu sitter jag i skolan för jag fick skjus av mamma till skolan så jag är alltså en timme tidig men det är alltid skönt för då är det tyst och man kan plugga i lugn och ro. Idag är det alltså 2 dagar kvar till min födelsedag! jag vet att jag är jobbig som typ säger det hela tiden :) men nu ska jag fortsätta med att plugga lite matte och svenska. har ju svenska grammatid prov direkt på morgonen och dirket efter samligen så har jag ännu ett prov fast det är ett matte prov. 


ha det så bra :) Kramar Mika

 

2 Dagar + Fredag!

hejsan, jag har varit ute ett tag nu :) imorgon är det bara 2 dagar kvar till min födelsedag! farstår ni! 2 dagar! jag vet att bloggningen är jätte dålig, men efter min födelsedag så garanterar jag att det blir bättre. i alla fall från min sida :) men eftersom att jag har fått massa nya saker då så kan jag typ visa allt jag har fått och om jag får antingen en mobil eller en systemkamera så kan jag ju filma in videos och sånt. men nu ska min mamma har datorn. ha det så bra så hörs vi snart eller i alla fall efter den 6 juni. nationaldagen!

Kramar och pussar (eftersom jag är extra glad) Mika hahaha

RSS 2.0